6
Meer weten?

Privacyverklaring Website Eagerly Internet

1 mei 2018

We willen u graag informeren hoe we met uw privacy omgaan. We houden ons aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens bij ons veilig zijn en dat we ze fatsoenlijk gebruiken. In de privacyverklaring leggen we uit welke gegevens we op onze website verzamelen en hoe we deze gebruiken.

Statistieken

Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze website in de vorm van uw IP adres en bezochte pagina’s. Met deze statistieken krijgen we inzichten in het gebruik van de website en kunnen we eventuele problemen makkelijker oplossen. Zo kunnen we bijvoorbeeld zien of een bepaalde bezochte pagina een error opleverde. Deze gegevens bewaren we op onze server en worden maximaal 7 dagen bewaard.

Google Analytics

Via onze website worden cookies geplaatst door het Amerikaanse bedrijf Google. Wij gebruiken via hun Google Tag Manager tool hun Analytics-dienst om bezoekersgedrag bij te houden en rapportages te krijgen over het website gebruik. Zo kunnen wij onze website en diensten verbeteren. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derde de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

Wij hebben Google contractueel verboden de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten en uw IP adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie die Google verzamelt, wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt door Google overgebracht naar Google servers in de Verenigde Staten en voor onbepaalde tijd bewaard. Google is aangesloten aan het Europees-Amerikaans Privacy Shield principe en stelt zich hieraan te houden. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

U kunt een Google browserextentie installeren om te voorkomen dat u bij onze en andere websites met haar Analytics dienst wordt gevolgd.

Nieuwsbrief

Via onze website kun u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief. Ongeveer vier keer per jaar ontvangt u dan onze nieuwsbrief met tips, nieuws en informatie. Hiervoor vragen we uw e-mailadres en vooraf toestemming om u aan de lijst van abonnees toe te voegen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Deze gegevens worden bewaard totdat u het abonnement opzegt.

Contactformulier

Met het contactformulier op onze website kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen. Hierbij vragen we ook uw naam, e-mailadres en telefoonnummer om contact met u te kunnen opnemen. Het contactformulier wordt afgeleverd  op onze e-mailadressen (Google). We bewaren deze gegevens totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie.

YouTube

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “YouTube-dienst. Wij gebruiken deze dienst om u video’s te tonen. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derde de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. De informatie wordt overgebracht naar en door Google voor onbepaalde tijd opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google is aangesloten aan het Europees-Amerikaans Privacy Shield principe en stelt zich hieraan te houden. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Hotjar

Via onze website wordt een cookie geplaatst door het Maltese bedrijf Hotjar. Wij gebruiken hun dienst om bij te bezoekersgedrag bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken.  Zo kunnen wij onze website en diensten verbeteren. Hotjar kan deze informatie aan derden verschaffen indien Hotjar hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derde de informatie namens Hotjar verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. De informatie die Hotjar verzamelt, wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt voor opslag geanonimiseerd en uw gegevens worden maximaal 365 dagen bewaard. Hotjar voldoet aan de toepasselijke Maltese en Europese wetgeving.

Facebook

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Facebook. Wij gebruiken hun “Facebook Pixel”-dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken en gerichte advertenties te tonen op Facebook. Hierbij wordt een gebruikersprofiel opgebouwd tijdens uw bezoek aan deze website. Wij hebben hier geen invloed op. Facebook kan deze informatie aan derden verschaffen indien Facebook hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derde de informatie namens Facebook verwerken. De informatie wordt door Facebook overgebracht naar servers in de Verenigde Staten en voor onbepaalde tijd bewaard. Facebook is aangesloten aan het Europees-Amerikaans Privacy Shield principe en stelt zich hieraan te houden. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Lees hier de Facebook Privacyverklaring om te weten hoe Facebook met uw gegevens omgaat en hoe deze te beschermen.

Twitter

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Twitter. Wij gebruiken hun “Twitter tracking pixel”-dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken en gerichte advertenties te tonen op Twitter. Hierbij wordt een gebruikersprofiel opgebouwd tijdens uw bezoek aan deze website. Wij hebben hier geen invloed op. Twitter kan deze informatie aan derden verschaffen indien Twitter hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derde de informatie namens Twitter verwerken. De informatie wordt door Twitter overgebracht naar servers in de Verenigde Staten en voor onbepaalde tijd bewaard. Twitter is aangesloten aan het Europees-Amerikaans Privacy Shield principe en stelt zich hieraan te houden. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Lees hier de Twitter Privacyverklaring om te weten hoe Twitter met uw gegevens omgaat en hoe deze te beschermen.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze website wijzigt, dienen we mogelijk ook onze privacyverklaring aan te passen. Let dus altijd op de datum hierboven.

Inzage en wijziging van je gegevens

Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u contact met ons opnemen.

U heeft de volgende rechten:

  • Uitleg over welke persoonsgegevens we van u hebben en hoe we deze gebruiken.
  • Het laten corrigeren van de persoonsgegevens die we van u hebben.
  • Het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens die we van u hebben.
  • Het intrekken van toestemming om uw persoonsgegevens te gebruiken.
  • Bezwaar maken tegen een bepaald gebruik van uw persoonsgegevens.

Let op dat u duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, vragen we u een bericht te sturen naar abuse@eagerly.nl. Mocht wij u alsnog niet goed helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Op www.autoriteitpersoonsgegevens.nl vindt u hoe u een klacht kunt indienen.

Ontvang af en toe updates over online marketing in je mailbox. Wij volgen het vakgebied voor jou.