EagerlyNewsletters

Eagerly Newsletters is onze eigen lean-and-mean nieuwsbrieventool. De integratie in WordPress maakt het opstellen en verzenden van nieuwsbrieven heel efficiënt. Uiteraard AVG-proof en goed beveiligd.

Templates

We ontwikkelen op jouw maat en passend bij je website en huisstijl een set prachtige én goed converterende nieuwsbrieftemplates. Deze kunnen vervolgens razendsnel gevuld worden met bestaande websitecontent (agenda, nieuws, producten) en handmatig toegevoegde artikelen. Beeldredactie verzorgt de Eagerly Cropper automatisch.

Touchpoint perfectionisme

Wij zorgen voor een gebruiksvriendelijk en vrolijk proces! Wie zich abonneert op een nieuwsbrief moet namelijk verschillende stappen doorlopen; van inschrijven op de nieuwsbrief via bijvoorbeeld een formulier op de website (verschillende abonnementen mogelijk) naar een keurig verzorgde opt-in mail, die opnieuw leidt naar de website waar de inschrijving bevestigd wordt. Alle stappen moet simpel zijn, consistent in ondersteunende tekst en fouten reduceren. Ook uitschrijven en wijzigen dient uiterst verzorgd te zijn en kan daardoor waardevolle feedback opleveren. Eagerly denkt mee over alle touchpoints.

Sparkpost of MailChimp

We verzenden wekelijkse vele tienduizenden mails, daarvoor maken we op de achtergrond gebruik van het razendsnelle verzendnetwerk van Sparkpost. Wie liever met het luxere MailChimp werkt, bedienen we ook. Eagerly Newsletters is ook te koppelen aan MailChimp, waarmee de grote redactionele voordelen van Eagerly Newsletters ook in MailChimp benut kunnen worden. MailChimp biedt meer vrijheid en uitgebreidere statistieken, maar is (bij meer dan 2.000 abonnees) duurder dan Eagerly Newsletters.

ActiveTickets & Querybuilder

Eagerly Newsletters is in de wieg gelegd voor een fraaie integratie met ActiveTickets. Een koppeling met de AT Querybuilder maakt het mogelijk om via Eagerly Newsletters of MailChimp gerichte eventmailings naar selecties van abonnees te sturen.

Ontvang af en toe updates over online marketing in je mailbox.

Wat is je e-mailadres?
Uw aanmelding is gelukt