TicketingIntegratie

Drieweg integratie

1. WordPress koppeling Ticketing

We zorgen voor een synchronisatie van agenda content vanuit de ticketer naar het WordPress CMS, we bepalen samen vooraf onder welke voorwaarden welk stuk informatie gesynchroniseerd mag worden en wat er gebeurt bij wijzigingen. Onze WordPress ticketingplugins zijn de meest geavanceerde in de markt en bedienen grote bioscopen/filmhuizen, theaters, festivals en poppodia. Verkoopstatussen worden automatisch bijgewerkt en een laatste kaarten functie en verschillende handmatige overschrijffunctie zijn standaard.

2. Integratie ticketkassa

De webkassa wordt in veel gevallen door de ticketers plug & play aangeleverd, vaak verzorgen we de styling en embedding in de website, zodat deze naadloos aansluit. Z-Tickets en Ticketmatic bieden nog geavanceerde mogelijkheden voor aanpassingen in het verkoopkanaal, zodat we zelf stappen kunnen weghalen/toevoegen en de flow zo op maat kunnen optimaliseren.

3. Upsell en extra marketing mogelijkheden

Een aantal vooruitstrevende ticketers (Z-Tickets, Ticketmatic, ActiveTickets) biedt de mogelijkheid om gegevens van kaartkopers uit te wisselen na een aankoop, via webservices of een API. Op die mogelijkheid bouwen wij koppelingen met Eagerly Newsletters / MailChimp voor de verzending van (gepersonaliseerde) voorpret en afterservice mails. Ook ‘abandoned shopping cart’ reminders zijn mogelijk, uiteraard AVG proof en volgens het privacy by design principe.

Ontvang af en toe updates over online marketing in je mailbox.

Wat is je e-mailadres?
Uw aanmelding is gelukt