WordPressCMS

Wij zijn WordPress connaisseurs met jaren ervaring in de ontwikkeling van maatwerk ‘custom theme’ WordPress websites. We zetten dit krachtige CMS in voor opdrachtgevers met grote e-commerce websites en integreren externe applicaties middels maatwerk WordPress plugins.

WordPress populairder dan ooit

WordPress is wereldleider onder de content management systemen en dat is niet voor niets. De actieve community, de eindeloze hoeveelheid plugins, het progressieve update- en securitybeleid en de ongekende vrijheid die WordPress biedt, maakt het de beste keus onder de open source CMSen.

Ingericht op redactionele efficiëntie

Redactionele efficiëntie is het allerbelangrijkst. Dagelijkse handelingen moeten zo eenvoudig mogelijk zijn. Geen dubbel werk en heldere feedback wanneer je een foutje maakt. Een gebruiksvriendelijke interface met voldoende maar niet overdadige functionaliteit. Eagerly richt WordPress op maat voor je in en de Eagerly Cropper voor geautomatiseerde beeldredactie (compressie en bijsnijden) wordt uiteraard geïnstalleerd.

WordPress is veilig, daar zorgen wij voor

We bieden WordPress enkel aan met een onderhoudsabonnement, waarmee we zorg dragen voor alle grote updates, en met gespecialiseerde WordPress hosting inclusief extra veiligheidsmaatregelen. Dit maakt dat je WordPress continu up-to-date is en probleemloos functioneert zodat wij keiharde garanties kunnen geven.

Gravity Forms

Maak je graag zelf formulieren, dan bieden wij de befaamde Gravity Forms WordPress plugin als extra add-on. Samen kijken we naar een goede inzet en stevige inrichting. Formulieren beveiligen we uiteraard tegen spam met behulp van ReCaptcha.

Ontvang af en toe updates over online marketing in je mailbox.

Wat is je e-mailadres?
Uw aanmelding is gelukt