Aanpak

Plezierig en Pragmatisch

Advies

Sinds 1999 doen wij webprojecten; je kunt daardoor leunen op onze ervaring met grote en kleine webprojecten. We zijn pragmatische adviseurs met parate en gedegen kennis van online (marketing) communicatie.

We beginnen elk webtraject met stilstaan bij de geformuleerde opdracht en helpen je die aan te scherpen. We denken vanuit doelstellingen en wat dit moet betekenen voor bezoekers. Als deze doelstellingen nog niet kristalhelder is verzorgen we een workshop om dit alsnog boven tafel te krijgen. We prioriteren en scopen op budget en tijd / planning.

Creatie

Vormgeving van interactieve communicatiemiddelen vraagt om heldere uitgangspunten. In de basis gaat het om het bereiken van (conversie)doelen. Navigatie en interactie moet intuïtief zijn. Binnen deze kaders ontwerpen wij verrassende interfaces, waarbij vorm en interactie (animatie) hand in hand tot stand komen.

Productie

We zijn specialisten in het ontwikkelen van ijzersterke online middelen. De productie gebeurt bij ons in huis door gespecialiseerde frontenders en backenders, dat betekent korte lijnen en alle kennis en mogelijkheden dichtbij voor toekomstige doorontwikkeling.

Oplevering

Voordat je een nieuwe website in gebruik kunt nemen, moet er grondig getest worden. Daarom doen we eerst een pre-oplevering en geven we je een WordPress training waarna je zelf kunt gaan testen én invullen. Hierna volgt een testsessie met eindgebruikers. Feedback wordt verwerkt zodat enkele weken na pre-oplevering alle punten zijn opgelost en we kunnen opleveren. Na acceptatie van de oplevering kiezen we een geschikt moment voor lancering, waarbij we onze uitgebreide checklists volgen.

Doorontwikkeling

Na lancering blijven we betrokken; we verzorgen volledig managed webhosting en updates aan WordPress binnen ons onderhoudsabonnement. Ook bieden we twee keer per jaar een kosteloos evaluatiegesprek aan bij ons op kantoor.

Ontvang af en toe updates over online marketing in je mailbox.

Wat is je e-mailadres?
Uw aanmelding is gelukt