6
Meer weten?

Vacatures & Stages

Leuk werk met leuke mensen.

Eagerly Internet is een fullservice internetbureau gevestigd in het hartje van Utrecht. Leuk werk met leuke mensen, daar zetten we onze talenten graag voor in. Dat betekent een gezellig informeel team met focus op kwaliteit, innovatie en (veelal culturele) opdrachtgevers met lef, waar we online middelen voor mogen ontwikkelen die van het scherm af spatten.

WCEU WordPress conferentie Parijs - foto's door Naomi

Open sollicitaties

Denk jij dat je ons team kan versterken? Ben je een webdeveloper, programmeur, ontwerper of online specialist met brede ervaring en inzetbaarheid, beheers je de Nederlandse taal uitstekend in woord en schrift, stuur dan je cv en motivatie naar ons toe: werk@eagerly.nl. Eagerly Internet is doorgaans geïnteresseerd in PHP / WordPress / Zend / MySQL / Ajax / JavaScript / jQuery/ xHTML en CSS specialisten.

Stages

Er is binnen Eagerly Internet plek voor een à twee stagiairs tegelijkertijd, van uiteenlopende disciplines (applicatieontwikkelaar, online communicatie, vormgeving) en verschillende opleidingsniveaus (WO, HBO, MBO). Eagerly Internet is een Ecabo erkend leerbedrijf. Wij streven telkens naar stageperiodes van een half jaar, waarbij onze voorkeur uitgaat naar afstudeerders met een passie. Informeer via werk@eagerly.nl naar de mogelijkheden. Een korte motivatie + CV is gewenst.

Ontvang af en toe updates over online marketing in je mailbox. Wij volgen het vakgebied voor jou.