Werken bij

Eagerly groeit, onze denk- en maak kracht wordt door heel het land gewaardeerd. Dat maakt dat we regelmatig ons team kunnen uitbreiden met nieuwe pientere geesten.

Ben jij eager (proactief, communicatief, verantwoordelijk en een echte vakvrouw/man), kom dan bij ons team. Samen gaan we websites maken die van het scherm af spatten, opdrachtgevers vrolijk maken en ontzorgen.
In ons team wordt je uitgedaagd tot ontwikkeling en sparren we over hoe we ons bureau, proces en aanbod kunnen innoveren.

Zin om samen hard vooruit te gaan, we maken graag kennis!

Werk@eagerly.nl

Wil je bij ons werken? Wij houden het simpel. Mail naar werk@eager.ly en we nemen contact met je op.

Open vacatures

Medior PHP Developer

Ben je PHP / WordPress Developer stap dan juist nu over naar Eagerly en ga aan echt mooie projecten werken. Wij zoeken een PHP Developer met minimaal 4 jaar ervaring als backend developer, check onze vacature en de redenen die de overstap de moeite waard maken.

Bekijk PHP / WordPress vacature

Medior frontend developer

Ben jij een ambitieuze medior frontend developer (HTML, CSS, JavaScript) en wil je meewerken aan de mooiste projecten? Bekijk onze vacature en kom mee bouwen met Eagerly Internet.

Bekijk frontend vacature (PDF)

Junior Frontend Developer

We zoeken iemand die plezier heeft in gevarieerd template werk en de fijne kneepjes van het vak wil leren. Kom werken voor mooie merken!

Vacature Junior Frontend Developer (PDF)

Digital Projectmanager

Wil jij de wereld elke dag een beetje mooier maken? Werk dan met ons mee aan unieke digitale projecten voor fijne opdrachtgevers die er net zo in staan. Check deze vacature en kom bij ons voor een flink portie werkplezier!

Vacature Digital Projectmanager (PDF)

Stage plekken voor: Laravel / PHP developers

Leg met ons de basis voor een gloednieuwe Streaming Video Service ‘Looksy’. Deze ontwikkelen we voor theaters, bioscopen, festivals en (pop)podia.

Stage Laravel / PHP developer (PDF)

(Afstudeer)Stage: Webdeveloper

Ben jij bedreven met PHP, MySQL en Javascript (jQuery) en wil je je programmeerskils toe passen en aanscherpen in de praktijk? Maak dan van je stage een toptijd en kom bij Eagerly Internet in Utrecht voor het echte werk. Eagerly is een ELBHO erkend hbo/wo stagebedrijf.

Bekijk stage vacature (PDF)

Inside tips
& trics

Een paar keer per jaar nemen we de tijd om geoogste kennis en keukengeheimen met je te delen. Abonneren kan hier.